Visby

Visby

Våra lägenheter vid Visby Strandgärdet hyrs ut enstaka veckor under sommarmånaderna och längre perioder lågsäsongen. Lägenheterna ligger ett stenkast från ringmuren och Norderport, på gångavstånd från Visby innerstad, Östercentrum och havet. Här har ett nytt bostadsområde etablerats i parkmiljö invid ringmuren och havet. Lägenheten är nybyggd och har utrustats till en mycket hög standard i både materialval och vitvaror. Läget är perfekt utgångspunkt för att njuta av Visbys breda nöjes-, mat- och kulturutbud. Stranden vid Gustavsvik alternativt Kallbadhuset nära hamnen ligger på cykelavstånd. Parkering finns att tillgå intill fastigheten.

Lägenheterna har en öppna planlösningar där kök och allrum hör ihop. Från sovrummet når man den inglasade balkongen i söderläge. Badrummet är helkaklat och har gotländsk marmor på golvet. Denna marmor återfinns också i hall, kök och på fönsterbrädor.

Läs mer

Gotlands Tofta

Gotlands Tofta

Vår semesterby i Gotland Tofta består dels av fyra hus plus friggebodar till vardera hus i Gnisvärd (norra Tofta), dels två hus i Tofta. Husen närmare Gnisvärd är belägna på närliggande tomter vilket gör de lämpliga även för större sällskap som vill hyra flera hus. Storleksmässigt sträcker de sig från fyra till 18 bäddar. Samtliga hus är moderna och utrustade med bekvämligheter så som trådlöst internet, disk- och tvättmaskin, mikrovågsugn.

Husen har uteplatser i soliga lägen och utemöbler samt grill finns. Trådlöst internet ingår i hyran och övriga tillägg så som hyra av cyklar finns listade per objekt. Under högsäsongen, vecka 24-34, hyr vi enbart ut husen veckovis med byte på lördagar eller söndagar beroende på hus. Weekend- och kortveckor (minst tre dagar) går att boka resten av året.

Läs mer