Boende

 

Visby

Visby

Våra lägenheter vid Visby Strandgärdet hyrs ut enstaka veckor under sommarmånaderna och längre perioder lågsäsongen. Lägenheterna ligger ett stenkast från ringmuren och Norderport, på gångavstånd från Visby innerstad, Östercentrum och havet. Här har ett nytt bostadsområde etablerats i parkmiljö invid ringmuren och havet. Lägenheten är nybyggd och har utrustats till en mycket hög standard i både materialval och vitvaror. Läget är perfekt utgångspunkt för att njuta av Visbys breda nöjes-, mat- och kulturutbud. Stranden vid Gustavsvik alternativt Kallbadhuset nära hamnen ligger på cykelavstånd. Parkering finns att tillgå intill fastigheten.

Lägenheterna har en öppna planlösningar där kök och allrum hör ihop. Från sovrummet når man den inglasade balkongen i söderläge. Badrummet är helkaklat och har gotländsk marmor på golvet. Denna marmor återfinns också i hall, kök och på fönsterbrädor.

Läs mer

Gotlands Tofta

Gotlands Tofta

Våra hus i Tofta är uppdelade på två områden. I norra Tofta mot Gnisvärd finns fyra hus av olika storlek med tillhörande friggebodar. I centrala Tofta finns två andra hus och en gårdsstuga som kan läggas till bokning av vardera hus. Husen närmare Gnisvärd är belägna på närliggande tomter vilket gör de lämpliga även för större sällskap som vill hyra flera hus. Storleksmässigt är de mellan 45-189 kvm och rymmer från fyra till arton bäddar. Samtliga hus är moderna och utrustade med bekvämligheter så som trådlöst internet, disk- och tvättmaskin, mikrovågsugn.

Husen har uteplatser i soliga lägen och utemöbler samt grill finns. Trådlöst internet ingår i hyran och övriga tillägg så som hyra av cyklar finns listade per objekt. Under högsäsongen, vecka 24-34, hyr vi enbart ut husen veckovis med byte på lördagar eller söndagar beroende på hus. Weekend- och kortveckor (minst tre dagar) går att boka resten av året.

Läs mer

 

Gotlandsvärdar

Vi som är dina värdar har starka rötter och god lokalkännedom på Gotland. Uthyrningsverksamheten har vi bedrivit i nära tio år. Under er vistelse så delar vi gärna med oss av våra favoritställen runt ön så att ni kan beakta de i reseplaneringen. Gilla även oss på Instagram via www.instagram/com/gutebo_gotland

Kontaktuppgifter

Kurt Dreiman 070-688 40 46
Kristofer Dreiman 070-817 35 75

Gutebyvägen 2
622 66 Gotlands Tofta, Sverige

info@gutebo.se
www.gutebo.se

Hitta hit

screenshot www.gutebo.se 2022.11.24 19 49 53