Lägenhet Strandgärdet 2a

 • Lägenhet Strandgärdet 2:an

  Lägenhet Strandgärdet 2:an

  Nybyggd lägenhet med mycket hög standard på plan 1. Bäddar: 2+2 extrabäddar. Boarea: 60 kvm. Inglasad balkong. Uthyres utvalda högsommarveckor juni-augusti och längre perioder under lågsäsong.

 • För uthyrning utvalda högsommarveckor och längre perioder under lågsäsong. Vår tvårumslägenhet vid Visby Strandgärdet, ett stenkast från ringmuren och Norderport, ligger på gångavstånd från Visby innerstad, Östercentrum och havet. Här har ett nytt bostadsområde etablerats i parkmiljö invid ringmuren och havet. Lägenheten är nybyggd och har utrustats till en mycket hög standard i både materialval och vitvaror. Den har en öppen planlösning där kök och allrum hör ihop. Från sovrummet når man balkongen i söderläge. Badrummet är helkaklat och har gotländsk marmor på golvet. Läget är perfekt utgångspunkt för att njuta av Visbys breda nöjes-, mat- och kulturutbud. Stranden vid Gustavsvik alternativt Kallbadhuset nära hamnen ligger på cykelavstånd. Parkering med avgift finns intill fastigheten.

  Entrén har marmorgolv vid dörrposten. Här finns en klädhängare, skohylla och garderob. Från entrén leds man in till kök och allrum. Köket har högklassiga maskiner från Miele: induktionshäll, diskmaskin, kyl och frys, ugn och mikrovågsugn. Vitlackade väggskåp samt bankskåp i ek omgärdar båda sidor av kökets väggar. Bänkskivan är gjord av gotländsk marmor och det finns en dubbel diskho. Köket är utrustat med husgeråd och typiskt förekommande tillbehör så som elvisp och handmixer. Ett fönster som delvis är frostat finns i slutet av köket.

  Från köket öppnar sig det stora allrummet. Här står ett matbord med plats för samtliga boende. Vidare finns fåtöljer och en bäddsoffa med framåtbäddande sängar. På väggen mittemot soffan hänger en smart-TV. En extrasäng finns även att tillgå. Allrummet har ljusinsläpp från två väderstreck. Sovrummet i söderläge har en hel garderobsvägg i ek – totalt fyra garderober. Vidare finns det två sängar som antingen kan stå ihop eller separerade med ett sängbord emellan. En helglasad balkongdörr förser sovrummet med rikligt ljusinsläpp. Balkongen om 8 kvm är rektangulär till formen och inglasad om man önskar. Glasväggarna på balkongen kan öppnas upp efter tycke och väderlek. Här står utemöbler med plats för samtliga boende.

  Badrummet med spotlights i taket är helkaklat och har marmor från Gotland på golvet. Badrumsmöblerna från märket Svedbergs består av ett 60 cm brett tvättställ med tillhörande underskåp som har två lådor. Över tvättstället sitter ett LED-belyst väggskåp med två spegeldörrar. På insidan av ena spegeldörren finns även en förstoringsspegel. Toaletten är vägghängd och duschhörnan har en klarglasad duschvägg. I badrummet finns en tvättpelare med både tvättmaskin och torktumlare från Miele. Ett stort öppningsbart fönster ger rikligt med ljus i badrummet.

 • Detaljer om boendet
  Boarea: 60 kvm + 8 kvm balkong

  Rum: 2 varav 1 sovrum, och stort kaklat badrum med dusch

  Bäddar: 2+2 extrabäddar i bekväm bäddsoffa och extrasäng

  Antal gäster: upp till 5 personer

  Omgivningen: Med denna lägenhet som utgångspunkt är det smidigt att upptäcka hela Visby innerstad till fots. Botaniska trädgården ligger ner mot havet på andra sidan muren. Vänligen notera att det under sommaren råder körförbud för icke-fastboende i Visby innerstad.

  Hyresperioder: Under sommarmånaderna juni-augusti (vecka 24-34) hyr vi ut lägenheten kortare perioder. Under resten av året hyr vi ut lägenheten under längre perioder, minst månadsvis. Hyra och villkor efter förfrågan.

  Adress: Visby Strandgärdet, St Göransgatan 1, 621 55 Visby (entréplan)

  Vägbeskrivning: Från rondellen som leder ner mot Norderport, sväng av höger precis innan porten och så ser ni fastigheten i slänten nedanför. Infart till parkering finns längst bort i huslängan mot lasarettet.

  Video: se Oskar Pedersens drönarfilm över Visby via hans Youtubekanal

 • Följande faciliteter finns i lägenheten
  • Trådlöst internet
  • Digital- och smart-TV
  • Täcken och kuddar
  • Diskmaskin
  • Induktionshäll
  • Kyl
  • Frys
  • Ugn
  • Mikrovågsugn
  • Dusch
  • Tvättmaskin
  • Torktumlare
  • Balkong
  • Utemöbler
  Gäster behöver ta med egna handdukar och sängkläder (ej täcke och kudde).
 • Vecka: 1-22 23-26 27 28-32 33-35 36-52
  Prisgrupp: 1 2 4 3 2 1
  Pris/vecka:  längre period 6900kr 25000kr 9900kr 6900kr längre period


  Vänligen observera att lägenheten hyrs ut under längre perioder under lågsäsongen och veckovis utvalda högsommarveckor juni-augusti (ej vecka 29). Fyll i din förfrågan under fliken "boka" så återkommer vi.

 • Bostad*
  Ankomstdatum*
  Avresedatum*
  Förnamn*
  Efternamn*
  Telefon*
  E-post*
  Nyhetsbrev:
  Meddelande:
  Word Verification:


Galleri

Allrummet 10 640x
Allrummet 3 1280x
Allrummet 5 1280x
Allrummet 6 1280x
Badrum-1-1280x
Badrum-3-960x
Balkong-1-1280x
IMG 5505-960x
IMG 6268-smal
Kk-1-1280x
Kk-2-1280x
Kk-4-1280x
Lgh-A23-v
Sovrummet 3 1280x
Sovrummet 4 1280x
Utsikt
Utsikt
Utsikt